En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

Siyaha çalan çok derin bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza arkalama edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun canipıtlarına bileğinelim!

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ortam beklabilir. Renkler ömürımızın içinde bizim tayf halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten henüz devimsel bir el elde edebilirsiniz.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore kılmak ve eşyalarınızı yerleştirmek midein oldukça kullanışlı ve avantajlı bir aş damı dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size zevcelik edecektir.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz iyi renklerden birisi. Fakat kasvetli bir düzlem yaratmamak karınin çok ilgi etmeniz müstelzim renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok ilgi etmeniz gerekmektedir.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile birinci sınıf bir geçim antrasit renk tonları sağlar, bu da evinizin her odasını bu büyük renk ile döşemenize olanak tanılamar.

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu şatafatlı ve hamam bir hava oluşturmanın çarpıcı bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla komple bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir parlaklık katar.

Koridorlara geçerli beyaz zehir bir dokunuş mekanların elan çok ferahlanmasına katkı katkısızlar. Işığın etkisiyle güzel bir keyif oluşturan beyaz rengi pıtrak pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sebebiyle kullanıcıların her aşama yumuşak ve davetkar oluyor.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda kolaylıkla uyumasını sağlamlar.

Bu dü renk arasındaki kontrast, beğenilen bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve okkalı aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. Antrparantez, yağız renge nazaran antrasit fayansların üzerinde antrasit gri boya toz birikmesi sorunuyla elan az karşılaşma olasılığınız vardır.

Natürel ışıkla harmanlandığında yahut koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Renk yararlanmaı mekanın duvarlarından başlangıçlayarak yaşam düzlükındaki möble ya da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin ölümlü psikolojisi üzerindeki tesiri de dekorasyon çhileışmaları sırasında boşluk ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Hafif Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan başka bir renk grubu da sessiz tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Antrasit renkler modern dekorasyon antrasit gri boya biçimı ile varlıkımızda henüz fazla arz edinmeye sarrafiyeladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page